duminică, 1 februarie 2009

..Sunt acele zile umplute de melancolia vremurilor trecute.
Acele zile in care ti se face de dor de multe lucruri.De foste iubite,prieteni cu care nu ai mai vorbit de o vreme,plimbari cu prietena ta cea mai buna dupa scoala printr-un parculet pustiu..
Vechile vremuri bune,umplute de griji,griji de care ai uitat repede,si pline cu amintiri frumoase ale unei stari de spirit calme.Vechile vremuri de care te plangeai candva,dar de care ti-e dor odata ce s-au terminat.
Te-ai mutat din liceul de langa casa prietenei cele mai bune,ea sa mutat din casa de langa parculet,iubitele au venit si au plecat fara a lasa o urma significanta,poate doar o amintire,doua in trecere,prietenii sau schimbat..Tu te-ai schimbat.
Acum tot ce ti-a ramas este stare de spirit melancolica pe care o ai in acest moment si speranta ca vremurile ce vin vor fi mai bune,mai lipsite de griji si mai pline de amintiri frumoase.Vremuri la care te vei gandi intr-o alta stare de spirit melancolica,dar te vei gandi cu mai mare placere...posibil cu un zambet pe buze.

8 comentarii:

  1. imi placee ceea c ai scris . m-a miscat.imi aduce aminte de vremurile bune. take care :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place. cu totii trecem prin mom din.astea de cazut in butoiul cu melancolie. cius :*

    RăspundețiȘtergere
  3. in momentele mai putin bune,ne amintim de vremurile frumoase si asta ne ridica moralul.De-am putea sa le mai aducem inapoi...dar ai dreptate viata inseamna sa privesti in viitor cu speranta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta chiar m-a atins:-s
    Pai da..de exemplu..acum primavara..Hm..nu e chiar primavara:))inca se mai schimba vremea.Dar vreau sa zic asa..cand miroase a primavara si aerul devine din ce in ce mai cald..apare soarele..vezi ghioceii..Vai cate amintiri!Cele mai puternice amintiri pentru mine vin primavara.Mi-aduc aminte cand eram doar un copil..atat de mica..si naiva..Nu m-am schimbat prea mult.Adica..nu mai sunt mica dar tot fraiera am ramas:))..
    Mi-aduce aminte de vechea scoala..de prieteni..prietenii aia cu care acum nu mai vorbesc.Pe care ii vad pe strada si schimbam doar un :buna.ce faci?
    ..Cate s-au schimbat de atunci..si continua sa se schimbe..
    nu asta e problema!Imi plac schimbarile!Dar..nu vreau ca timpul sa treaca atat de repede..nici nu-l simt..

    RăspundețiȘtergere
  5. joey...mai bine sa ai amintiri neplacute decat regrete.mai bine sa iti fie dor decat sa nu fi trait niciodata emotiile schimbarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. si stii joey... e ceva nou cand merg spre scoala. sunt nenorocitii aia de corcodusi.mirosul lor cand infloresc...e un nou redescoperit.si ...e un nou care completeaza totul. si chiar daca nu mai stiu cum vine primavara..stiu ca nu am pierdut prea multe in urma mea.or sa mai fie si alte primaveri.

    RăspundețiȘtergere