miercuri, 4 februarie 2009

I love my parents

Imi pare rau...imi pare rau ca am ajuns asa,asa indiferent de dragostea pe care parinti mei mi-o poarta.
Imi pare rau ca nu mai facem lucrurile ca inainte,imi pare rau ca i-am indepartat de mine prin comportamentul meu care lasa de dorit,imi pare rau ca ii dezamagesc din ce in ce mai mult si mai rau pe zi ce trece,imi pare rau ca sunt nevoit sa ii mint de atatea ori,imi pare rau ca mi-am schimbat atitudinea fata de ei in ultima vreme.
Imi pare rau ca i-am contrazis si nu i-am ascultat cand a fost nevoie,imi pare rau ca am crezut ca au ceva cu mine,imi pare rau ca nu mi-am dat seama de la inceput ca incearcau doar sa ma protejeze de lumea asta cruda!
Imi pare rau ca nu mi-am dat seama de aceste lucruri mai devreme.

8 comentarii:

  1. Ai dreptate, parintii ne vor intotdeauna binele, doar k NOI, din pacate Ne dam seama prea tarziu de asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. e frumos ce zici. dar lor le zici toate astea? in fond, asta conteaza ..ca ei sa stie

    RăspundețiȘtergere
  3. e bine ca ti-ai dat devreme seama de asta...ei sunt singurii care nu ne vor dezamagii niciodata si mereu ne vom putea baza pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. cata dreptate.:Xadevarat e ,cat de greu ne dam seama ca ne vor binele atunci cand iti zic ca la ora unu sa iesi din club..sau te sacaie sa inveti ca sa`ti asiguri un viitor sau :-??.si pe mine ma doare uneori ca ii dezamagesc si mai ales ca`i mint.:-<...insa ma consolez cu faptul ca nu sunt singura care face asta si ca poate si ei au facut acelasi lucru .

    RăspundețiȘtergere
  5. si acum cand ai realizat..vei lasa lucrurile sa mearga asa? sau vei schimba ceva la ele?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Joey ! Imi place cum gandesti,si ca ti-ai dat seama de aceste lucruri.
    Parintii sunt cei mai importanti in viata unui om.

    Chiar daca le purtam pica uneori sau ii ranim,in noi le purtam cea mai mare dragoste, si admiratie;cel mai mare respect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parintii nu iti vor intoarce spatele niciodata si mereu te vor astepta cu bratele deschise sa te intorci la ei. Insa prietenii, sunt ca nistre straini si deseori incapabili sa faca compromisuri.

    RăspundețiȘtergere