joi, 26 martie 2009

Ea nu stie cum ma cheama,dar ma cheama inapoi!


A trecut un an de cand nu ne-am intalnit.Am inceput sa-ti duc dorul,sa tanjesc dupa atingerea ta,dupa perfectiunea si simplitatea de care dai dovada.Mereu ai stiut cum sa ma faci fericit.
M-ai primit in tine si mai lasat sa-mi fac de cap.Mai lasat sa plutesc deasupra ta si sa pasesc pe tine.Nu mi-ai cerut niciodata nimic si iti sunt recunoscator pentru asta.Daca pana acum eram oarecum fericit de clipa in care trebuie sa te intalnesc acum sunt pur si simplu coplesit de momentul in care ne vom intalni din nou.Dar timpu ramane principalul dusman.Nu mai suport,nu mai rezist.Iti simt chemarea si nu ma pot abtine.Am sa-mi spal inima in tine.Nu ma pot abtine de la vise cu tine.De o luna te tot visez.Si stiu ca orice vis legat de tine se va implini.Sper sa ne vedem pe 1 mai.Sper sa gasesc persoana cu care am sa te privesc atunci cand soarele va rasari deasupra ta.Si mai sper si stiu in acelasi timp ca tu ma vei ajuta sa gasesc acea persoana.

5 comentarii:

  1. " Dar timpu ramane principalul dusman." si amintirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. aici te referi probabil la mare..si la magia cu care ne cheama la ea in fiecare vara..cea mai frumoasa perioada din an pe care cateodata si eu imi doresc sa mi-o petrec alaturi de cineva drag...

    RăspundețiȘtergere
  3. În rochie de seară cu pantofii-n mâna stângă mă privea ca un val şi mă loveam de dânsa ca de o stâncă. (:

    RăspundețiȘtergere